Valors

  • Els nostres valors

  • Els nostres valors

Can Liret és una casa tradicional, artesana típica de Palafrugell, la restauració de la qual vam voler tenir en compte la sostenibilitat i l’ètica com a valors innegociables, d’acord amb les nostres possibilitats. Així com la innovació i la tecnologia per a l’eficient gestió d’un petit establiment com el nostre.

La Barbara i en Narcís dos emprenedors que entenem que el respecte al passat i la història d’un edifici no són incompatibles amb la gestió moderna i eficient.

l’edifici

en la rehabilitació de l’edifici

Vam voler ser el màxim curosos amb els materials utilitzats, sempre que hem pogut hem utilitzat materials, proveïdors i artesans del territori. Així com la recuperació de molts materials preexistens a l’edifici, amb la reutilizació de molts d’ells. Portes que són armaris, bigues que són taules o recuperació d’armaris que tenen més de 100 anys d’història.  Hem tornat a posar terra de tova en tot l’edifici. L’Objectiu era doncs materials i industrials de quilòmetre zero, afavorir al màxim possible l’entorn econòmic on s’ubica l’hotel.

en la gestió de l’edifici

L’ús de plaques solars, la recuperació d’una gran cisterna que capti l’aigua de la pluja per al rec de la piscina i el jardí, o l’ús de l’aerotèrmia per climatitzar les habitacions són exemples de la nostra filosofia.

la gestió de l’hotel

la tecnologia i la domòtica

Un esforç important en tecnologia, i concretament en domotitzar l’edifici per fer més còmode l’estada dels nostres hostes, més eficient la gestió dels consums i la reducció de despeses de recursos humans en hotel de petites dimensions.  Així doncs, els nostres hostes no necessiten claus, no és necessari gestionar l’hotel  presencialment, i es controlen llums, calefaccions, aires, accessos …

els esmorzars de productes de proximitart i qualitat

Estem compromesos amb l’entorn que ens envolta i el micro entorn econòmic que ens envolta, així doncs els nostres proveïdors són artesans, pagesos, flequers que elaboren productes de gran qualitat a Palafrugell o els seus entorns.

Agraïts a: